Over ons

Het gaat niet over ons. Nooit. Het gaat altijd om het gebouw, de gebruikers, de opdrachtgevers en de technische installaties.

Mensen moeten fijn kunnen wonen, werken, overnachten, eten, dansen, zingen, muziek luisteren of welke vorm van recreëren en tijdsbesteding dan ook. Vanuit werkgeluk helpen wij onze klanten met advies voor de meest optimale technische oplossingen. Omdat dingen beter kunnen. Efficiënter. Milieuvriendelijker. Energiezuiniger. Robuuster. Goedkoper. Slimmer. Comfortabeler. Duurzamer. Toekomstbestendiger.

Dat bewijzen we elke keer weer bij nieuwbouw en renovaties voor kleinere en grootschalige projecten. En dat doen wij niet alleen, maar samen met technisch beheerders & managers, architecten, projectleiders en installateurs. 

 

Werkgeluk als creatieve energiebron

Werkgeluk, dat verwacht je niet bij een ingenieursbureau. Maar dit is wel onze creatieve energiebron om het beste voor de klant te bedenken en te realiseren. Elk project weer bekijken we met een frisse blik. De ingenieur als mens en het familiegevoel van ons team staan bij ons op één. We houden van ons werk, onze vrijheid en onze onafhankelijkheid: alleen zo komen we tot de meest optimale oplossing. Kan niet, bestaat niet voor ons. We vragen en denken door, waar anderen al direct met producten of oplossingen op de proppen komen. We kijken verder, breder en dieper en hebben altijd oog hebben voor het integrale plaatje. Waarom nieuw als er economisch en technisch gezien betere oplossingen zijn? Waarom standaard als je met onverwachte combinaties kunt besparen op energiegebruik en exploitatiekosten? Doen, zeggen wij. 

 

Lef voor vernieuwende alternatieven

Papierwerk is prima, maar wij willen altijd weten wat er speelt in de praktijk. Hoe zien het gebouw en de technische ruimtes en installaties eruit? Wat is het integrale plaatje? Waar lopen gebruikers tegenaan en wat zijn hun wensen? Welke doelstellingen heeft de opdrachtgever? Waar anderen nee zeggen, zeggen wij: het kan wel. Wij denken in mogelijkheden en zoeken uit wat het beste past. Daarbij hebben we het lef en de vakkennis om met vernieuwende alternatieven te komen. 

 

Geen vuistdikke rapporten

Na het denkwerk komen we tot een gedegen advies. Daarbij geloven wij niet in vuistdikke rapporten. Nee, wij komen tot de kern van het probleem en bondig, no-nonsens en eerlijk geven wij de mogelijkheden aan met altijd inzicht in de exploitatiekosten over de levensduur.

 

Bevlogen vakexperts 

Het is een plezier om met ons en bij ons te werken. Dat zeggen steeds meer opdrachtgevers en werknemers. Van een ondernemende vakidioot in 2009 zijn we gegroeid naar een team van 16 ervaren adviseurs en ingenieurs. Vakexperts die bevlogen zijn in vastgoedtechniek en graag met jou in gesprek gaan. Niet over ons, maar over de technische uitdagingen in jouw gebouw. Zeker weten dat het beter kan.

Ons DNA, pas jij bij DIA Groep?

Vrijheid

In vrijheid ontstaan de beste ideeën

In vrijheid ontstaan de beste ideeën

Bij ons geen fratsen. Geen onnodige vergadercultuur en ellenlange rapporten. Wij komen graag tot de kern en zeggen waar het op staat. Maar vooral, wij zorgen voor duidelijkheid in een wereld vol mogelijkheden. Wij zijn eerlijk naar elkaar en kunnen elke uitdaging aan.

Vakexperts

Wij zijn gek op techniek

Wij zijn gek op techniek

Onze mensen zijn slimme koppen met de juiste ervaring. Gek op techniek, gek op uitdagingen. Leergierig en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Creatieve denkers die voor elk probleem een oplossing vinden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

No-nonsens

Met beide benen op de grond

Met beide benen op de grond

Wij zijn een onafhankelijk ingenieursbureau met autonome denkers. Waar anderen rechtsaf gaan, gaan wij gewoon links. Wij stimuleren creativiteit omdat dit zorgt voor innovatieve ideeën. Met de beste vakexperts met een grote drive en ruimte voor een eigen manier van werken.

Familiegevoel

We gaan ver voor elkaar

We gaan ver voor elkaar

Je kunt op DIA Groep rekenen. Dag en nacht. Ook bij storm en ontij. Samen gaan we elke uitdaging aan. Dat voel je. Dat zie je. Wij zijn loyaal, voelen ons verantwoordelijk en snappen wat echt belangrijk is. Alles voor de beste oplossing.