Ben jij ondernemend en slim? Heb je ervaring en lef? Kom bij ons werken

20230223  DSC14

Alles moet kloppen, dat vraagt om vakkennis en creativiteit

Onze drive is om het beste voor de klant te bedenken en te realiseren. Daar halen we alles voor uit de kast. En dat verwachten we ook van jou: jij gaat het verschil maken voor de klant en de gebruikers. Daar heb je vakkennis, ervaring en lef voor nodig. Daarvoor ben je ondernemend, eerlijk, open en duidelijk in je communicatie.

 

Onze klanten vragen nogal wat van jou. En terecht, want een gebouw, een ruimte moet prestaties leveren, dag en nacht. Dat kan alleen als alle technische installaties het doen, op stille momenten en op piekuren. Alles moet kloppen van techniek, gebruikerservaring, energiezuinigheid tot kostenplaatje. Dat vraagt vakkennis. En creativiteit, want wij van de DIA Groep komen als onafhankelijk adviseurs altijd met verrassende inzichten en oplossingen.

Waarom het aantrekkelijk is om bij DIA Groep te komen werken

Media

Solliciteren gaat bij ons van mens tot mens, jij leert ons kennen en wij jou

Solliciteren doen we anders: ook daarin kijken we verder, dieper en breder. Voor het eerste gesprek nemen we de tijd. En dan bedoelen we twee tot vier uur. We gaan bijvoorbeeld ergens een hapje eten, zodat we elkaar goed leren kennen. Die ongedwongen en informele sfeer past bij ons. De locatie bepaal jij: wij komen graag naar je toe. En dan geen opsmuk of grote verhalen, maar we gaan open, eerlijk en met humor met elkaar en onze klanten om, van mens tot mens. 

 

Jij leert ons kennen en wij jou. Onze visie op advisering, ontwerp, realisatie en werkgeluk (jazeker, werkgeluk) moeten bij je passen. En wij zijn benieuwd naar jouw ambities en ideeën. Wat wil je nog bereiken in je werk? Waar liggen je interesses en waarin wil je groeien? Hoe ziet je privéleven eruit en wat doe je in je vrije tijd? Als de wederzijdse klik en het vertrouwen in elkaar er is, dan is het contract zo getekend, soms dezelfde dag nog.

Geen keurslijf, maar vrijheid. En daar moet je tegen kunnen. Sterker nog: daar bloei je van op

Wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat bij DIA Groep? Geweldig mooie en uitdagende opdrachten. Geen keurslijf, maar vrijheid. En daar moet je tegen kunnen. Sterker nog: daar bloei je van op. Bij ons krijgt iedereen veel ruimte en zelfstandigheid. Je ziet kansen in de markt, legt contacten, sleept projecten binnen en rondt ze naar alle tevredenheid af. Wij verwachten goed werk van je, elk project weer. Die verantwoordelijkheid pak je, zonder mitsen en maren. Talentvolle startende adviserend ingenieurs kunnen groeien bij ons. Verwonder ons en onze klanten maar met jouw frisse blik en technische vernieuwingen. Daarbij kun je altijd rekenen op onze coaching en ondersteuning. Je komt te werken in een warm en betrokken team en samen vullen we de structuur in die jij nodig hebt. Geef maar aan hoe jij het beste floreert als professional en mens.

Ons DNA, pas jij bij DIA Groep?

Vrijheid

In vrijheid ontstaan de beste ideeën

In vrijheid ontstaan de beste ideeën

Bij ons geen fratsen. Geen onnodige vergadercultuur en ellenlange rapporten. Wij komen graag tot de kern en zeggen waar het op staat. Maar vooral, wij zorgen voor duidelijkheid in een wereld vol mogelijkheden. Wij zijn eerlijk naar elkaar en kunnen elke uitdaging aan.

Vakexperts

Wij zijn gek op techniek

Wij zijn gek op techniek

Onze mensen zijn slimme koppen met de juiste ervaring. Gek op techniek, gek op uitdagingen. Leergierig en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Creatieve denkers die voor elk probleem een oplossing vinden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

No-nonsens

Met beide benen op de grond

Met beide benen op de grond

Wij zijn een onafhankelijk ingenieursbureau met autonome denkers. Waar anderen rechtsaf gaan, gaan wij gewoon links. Wij stimuleren creativiteit omdat dit zorgt voor innovatieve ideeën. Met de beste vakexperts met een grote drive en ruimte voor een eigen manier van werken.

Familiegevoel

We gaan ver voor elkaar

We gaan ver voor elkaar

Je kunt op DIA Groep rekenen. Dag en nacht. Ook bij storm en ontij. Samen gaan we elke uitdaging aan. Dat voel je. Dat zie je. Wij zijn loyaal, voelen ons verantwoordelijk en snappen wat echt belangrijk is. Alles voor de beste oplossing.

Werkgeluk is voor ons echt de basis voor excellente prestaties, en daar geloven we heilig in

Maak onze klanten blij met creatieve adviezen, ontwerpen en de meest optimale installatietechnische oplossingen. Maar maak ook jezelf blij met wat je doet en hoe je jouw werk invult: werkgeluk is voor ons echt de basis voor excellente prestaties. Daar geloven we heilig in. Dát zijn onze twee belangrijkste arbeidsvoorwaarden.

 

Het jawoord is er? Mooi, dan ga je gelijk aan de slag. Een proeftijd kennen we niet en je contract is voor onbepaalde tijd. Dat vertrouwen hebben we in elkaar.

Aan vakantiedagen en verlofdagen doen we trouwens niet. Je neemt vrij als jij dat nodig hebt of als je gezin dat vraagt. Zo blijf je fit, scherp en vitaal. Meer vrije dagen nodig? Prima. Het gaat ons niet om het aantal uren en dagen dat je werkt. Als je jouw omzetdoelen maar haalt, kwaliteit levert en onze klanten blijft verrassen. En draai je bovengemiddeld? Dan belonen we dat met een bonus. Je combineert kantoor en thuiswerken altijd met de werkpraktijk: je leert een gebouw of ruimte in alle hoeken en gaten kennen en begeleidt ook vaak de uitvoering. Die professionele ogen op de werkvloer zorgen voor meerwaarde.

 

We combineren inhoud altijd met gezellig samenzijn. Daar zijn we trouwens erg goed in

Als zelfstandig teamspeler en dwarsdenker blijf je nieuwsgierig naar nieuwe kennis en inzichten. Je pakt alle kansen om te groeien als mens en professional. Regelmatig houden we kennissessies. Bijvoorbeeld: ‘Wat kunnen we als organisatie en adviseur leren van de Italiaanse maffia?’ ‘Hoe kun je jouw communicatieve vaardigheden verbeteren?’ ‘Wat zijn de innovaties in ventilatie en waterpompen?’ We combineren inhoud altijd met gezellig samenzijn. Daar zijn we trouwens erg goed in. We houden van feestjes en uitjes met elkaar en onze partners. Van tochten in een Eendje (2CV), BBQ’s, stedentrips, borrels, streekbiertjes ontdekken tot kerstdiners. Ook dat is werkgeluk.

 

Heb je een vraag
over werken bij DIA Groep?

Neem contact met ons op

‘Super om met duurzaamheid en het welzijn van mensen bezig te zijn.’

Marck vertelt over
werken bij DIA Groep
Marck2