20-02-2023 nieuws

DIA Groep behaalt ISO9001 en ISO14001 certificaat

DIA Groep, het ingenieursbureau dat is gespecialiseerd in installatie- en exploitatie advies, heeft onlangs het ISO9001 en ISO14001 certificaat behaald. DIA Groep voldoet hierdoor aan de internationale norm die deze certificering is voor Kwaliteitsmanagementsystemen en Milieumanagement systemen.

 

Cultuur van zekerheid

Deze beide certificeringen tonen aan dat DIA Groep door meetbare en onafhankelijke toetsing haar opdrachtgevers optimaal voorziet van installatietechnische oplossingen die worden geborgd door deze ISO-kwalificatie. Een accreditatie die voor de DIA Groep onderstreept dat onze teamleden experts zijn in hun vakgebied. Opdrachtgevers ervaren de zekerheid van kwaliteit die door deze ISO-accreditaties wordt geleverd. DIA Groep’s visie op de vereisten die deze certificeringen met zich meebrengen, sluit naadloos aan bij de verwachtingen die haar opdrachtgevers hebben: zekerheid creëren door gedegen, betrouwbaar, onafhankelijk advies. 

 

ISO-certificering als randvoorwaarde voor kwaliteit

Wij zien ISO-certificeringen als randvoorwaarde voor het bieden van kwaliteit. Het behalen van zowel het ISO9001 als ISO14001 certificaat is een bevestiging van onze continue professionaliseringslag. Met het voldoen aan de internationale norm voor advies op het gebied van kwaliteits- en milieu managementsystemen, bieden wij onze huidige opdrachtgevers en toekomstige klanten de zekerheid van de best mogelijke slimme oplossingen. Dit is in lijn met onze ambitie om samen met onze opdrachtgevers mooie projecten te ontwikkelen; projecten die toekomstbestendig zijn.