25-09-2023 | nieuws | Elektrotechnische Installaties, Werktuigbouwkundige installaties

DIA Groep en Sinis bundelen krachten

DIA Groep en Sinis3

Per 1 september 2023 hebben de DIA Groep en Sinis de krachten gebundeld en zullen zij in nauwe samenwerking de vastgoedmarkt voorzien van advies op Elektrotechnisch- en Werktuigbouwkundig gebied.

 

Eigenaar van de DIA Groep, Roy de Bruijn, heeft per 1 september jl. de aandelen in Sinis overgenomen van Pieter van Grimbergen en zal tezamen met de andere eigenaar van Sinis, Jeroen van Schijndel, vorm gaan geven aan de nieuwe organisatie. Om een soepele integratie van beide bedrijven te bewerkstelligen, zullen Jeroen, Roy en Pieter gezamenlijk de nieuwe structuur opzetten. Pieter zal tijdens de integratieperiode zijn kennis, kunde en netwerk delen met en overdragen aan het nieuwe directieteam. Na verloop van tijd zal Pieter zijn werkzaamheden neerleggen om zich te gaan wijden aan andere leuke dingen in zijn leven.

 

Roy is werktuigkundig ingenieur en de DIA Groep is onder andere een werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Dit specialisme is ook een welkome aanvulling op de huidige werktuigbouwkundige ontwerpcapaciteit van het Sinis-team. De continuïteit van Sinis wordt door deze aandelentransactie geborgd. Verder vullen de DIA Groep en Sinis elkaar ook aan ten aanzien van het adviseurschap op elektrotechnisch gebied. De huidige teams van de DIA Groep en Sinis kijken met een open, positieve blik naar de toekomst en zijn ervan overtuigd dat opdrachtgevers verzekerd zullen (blijven) zijn van duurzaam, integraal, E en W advies door experts die onafhankelijk en betrouwbaar zijn en een uitstekend trackrecord hebben.  Door deze samenwerking op zowel het E als W vlak is deze aandelentransactie  een win-win scenario voor zowel DIA Groep als Sinis.

 

www.diagroep.nl

www.sinis.nl