08-01-2024 | nieuws | Nieuwbouw, Renovatie, Elektrotechnische Installaties, Werktuigbouwkundige installaties

Frank Lammers is benoemd tot Technisch Manager bij de DIA Groep

De DIA Groep kondigt met genoegen de benoeming aan per 1 januari 2024 van Frank Lammers als hun nieuwe technisch manager.

 

Met een uitgebreide achtergrond als werktuigbouwkundig engineer, technisch ontwikkelaar en tendermanager wordt Frank van harte welkom geheten in het DIA Groep team.  Frank is per 1 januari 2024 binnen de DIA Groep als technisch manager mede verantwoordelijk voor een team van technisch adviseurs in verschillende disciplines op het gebied van installatie advies, exploitatie advies en brandveiligheid. Dit technische team is verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke kwaliteit en inbreng op het gebied van ontwerp, effecten en techniek van vastgoedprojecten. Dit geldt voor de voorbereiding tot en met de realisatiefase bij renovatie en nieuwbouw.

 

Roy de Bruijn, eigenaar van de DIA Groep: “De komst van Frank past uitstekend binnen de ambitie van ons team om de DIA Groep verder te positioneren als onafhankelijk ingenieursbureau met een solide team van experts op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en brandveiligheid. Onze project portfolio breidt zich steeds verder uit en Frank zal de coördinatie intern van het koppelen van de juiste adviseur aan een project, alsmede de communicatielijnen met de opdrachtgevers begeleiden. Ik en mijn collega’s kijken uit om samen met Frank de positie van de DIA Groep ook weer in 2024 verder uit te bouwen en te versterken.”

 

Frank Lammers: “Toen Roy en ik in gesprek raakten over hoe hij zijn organisatie anders wilde gaan organiseren, was ik direct enthousiast. In een nieuwe rol als technisch manager kijk ik ernaar uit om die vorm te gaan geven binnen deze groeiende organisatie en om met een geweldige groep techneuten aan de slag te gaan.”

 

www.diagroep.nl