05-02-2024 | nieuws | Nieuwbouw, Renovatie, Brandveiligheid, Elektrotechnische Installaties, Werktuigbouwkundige installaties, Smart Building, Verduurzamen

Ruben Serpenti is benoemd als Technisch Ontwerper bij de DIA Groep

Persbericht

Zeist, 5 februari 2024

 

De DIA Groep is verheugd dat op 1 februari 2024 Ruben Serpenti in dienst treedt als Technisch Ontwerper in ons team. Ruben wordt daarmee lid van het ingenieurs team dat hiermee op 24 collega’s sterk komt. Zijn ervaring als planontwikkelaar en cost engineer zijn voor de DIA Groep een extra aanvulling op onze expertise op het gebied van installatie- exploitatie en brandveiligheid advies. Ruben voegt daarnaast een extra dimensie aan onze dienstverlening toe door zijn ervaring op het gebied van Energiekunde. Deze post-hbo-opleiding Introductie Energiekunde richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Ruben heeft ervaring in de vastgoedmarkt met projecten op het gebied van verduurzaming, renovatie, nieuwbouw, kantoren & zorgvastgoed.

 

Roy de Bruijn, eigenaar van de DIA Groep: “Ons bedrijf heeft de start van dit jaar kunnen inleiden met twee sterke aanwinsten in ons team: Ruben Serpenti en in januari jl. ook met Frank Lammers. Dat twee van deze professionals ervoor gekozen hebben om voor de DIA Groep te gaan werken, sterkt mij in het vertrouwen dat ons bedrijf, onze organisatie, de solide plek in de technische adviesbranche die wij hebben nog verder kan uitbreiden. De vastgoedmarkt staat voor interessante vraagstukken o.a. op het gebied van Energiekunde en de Energietransitie. De ervaring die Ruben aan tafel brengt in ons team bij het ontwerpen van duurzame, onafhankelijke technische adviezen zal de relatie met onze opdrachtgevers verder versterken en potentiële klanten overtuigen van de expertise die wij in huis hebben als het gaat om goede oplossingen voor een verantwoord energiegebruik in de gebouwde omgeving. Met mooie referentieprojecten en opdrachtgevers die onze ambassadeurs zijn, staat ons 24-koppig team klaar om 2024 vliegend van start te gaan.”

Ruben Serpenti: “Via Bas Koridon ben ik  in gesprek gekomen met Martijn Krul en Roy de Bruijn, wat meteen goed voelde. Ik zou een sollicitatiegesprek hebben, maar dit was eerder een gesprek met een kop koffie op de bank en de beentjes omhoog. "Ik was direct enthousiast en zie, ik ben teamlid van de DIA Groep.”

 

De Dia Groep

In één keer goed, dat is duurzaam!

 

Als een pand is opgeleverd, pas dán ondervind je de waarde van een goed advies. Het werkt, het klopt, het staat. DIA Groep is gedreven het maximale te bereiken in technische installaties. Ons ingenieursbureau is er voor opdrachtgevers die vastgoed ontwikkelen, renoveren, onderhouden of beheren. Onafhankelijk. Integraal. Met de beste mensen uit het vak.