Gymzaal Terwijde site gem Utrecht

Ontwerp technisch installatie advies Gymzaal Terwijde

  • Type gebouw: Gymzaal
  • Specialisme: Installatie Advies
  • Opdrachtgever: Gemeente Utrecht

Gymzaal Terwijde

DIA Groep is door de gemeente Utrecht gevraagd een technisch installatie advies uit te brengen voor de nieuw te bouwen gymzaal in Terwijde. De locatie is gelegen aan het Ella Fitzgeraldplein naast het appartementencomplex en in de directe nabijheid van de scholen. Naast het gebruik van de gymzaal door de leerlingen is ook voorzien dat sportverenigingen of buurtinitiatieven van de gymzaal gebruik kunnen maken.

In een project waarbij goede ventilatie, duurzame energie oplossingen en een prettige faciliteit wordt ontwikkeld ook voor de volgende generatie, onderstreept DIA Groep het belang van slimme oplossingen die ook toekomstbestendig zijn. Denken en Doen voor de volgende generaties.

 

In overleg met de gemeente en een architect wordt een totaal ontwerp ontwikkeld. Een ontwerp waarbij de kracht van ons ligt op de inzet van experts die ervaring hebben met de toepassing van technische oplossingen die passen bij het optimaal functioneren van een gymzaal. Voor een fijn binnenklimaat zijn de juiste temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en verlichting essentieel. DIA groep ziet het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om met slimme installatietechniek deze gymzaal te helpen aan een duurzame, betaalbare, energiebesparende totaaloplossing.

Gymzaal Terwijde site gem Utrecht II