VDL 1200 sml

Pascal Wagner

Adviseur / Ontwerper

Een oplossing voor een uitdaging is soms eenvoudiger dan je denkt

"In de 30 jaar als adviseur/ontwerper van elektrotechnische installaties, zijn bijna alle sectoren de revue gepasseerd. Van Theaters, kantoren, retail, industrie, onderwijs, gezondheidszorg tot en met justitiële inrichtingen. Elk project met hun eigen aanvullende specifieke installatie soorten, verrijkte mijn kennis en wordt meegenomen naar een volgend project."


Een oplossing voor een uitdaging is soms eenvoudiger dan je denkt. Maar dan moet je wel kijken in de keuken van andere systemen. In het hechte team van DIA Groep maken we gebruik van elkaars expertise en ondersteunen we elkaar.  Ik heb een bijzonder mooi en veelzijdig vak, waar ik met alle tevredenheid het uiterste haal uit elk project.

Jongeren zijn vrij van vaste patronen

Les geven aan jongeren

Buiten de werkzaamheden voor DIA Groep geef ik al 8 jaar met veel liefde en overgave technieklessen op verschillende scholen in de Zaanstreek. Het werken met jongeren houd je scherp als het gaat om probleem oplossen.  Vaak zijn we een beetje vastgeroest met het bedenken van alternatieven en grijpen maar al te snel naar het bekende.  Jongeren hebben nog geen referentiekader en zijn hierdoor vrij van vaste patronen en komen hierdoor tot de meest creatieve ideeën voor het oplossen van een probleemstelling, iets wat ik maar al te graag meeneem in mijn dagelijks werkzaamheden.