VDL 1061 sml

Wil Kuijer

Manager Beheer en Onderhoud

Exploitatie advies laten groeien

"Begin 2022 begon ik bij DIA Groep als manager exploitatie advies. Voor mij een mooie kans om de dienst exploitatie advies te laten groeien. Dit doe ik met veel plezier samen met de andere vakexperts van DIA Groep: we denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. "


“Hoe ik mijn werk doe? Ik kom mijn afspraken na en schiet niet snel in de stress. Problemen zijn er om opgelost te worden om daarna weer constructief met elkaar verder te gaan. Ik ga voor een tevreden klant en een goed resultaat. Binnen DIA Groep is eigenlijk alles bespreekbaar. Er heerst een relaxte werksfeer met ruimte voor humor. We zijn allemaal DIA Groep en zijn er voor elkaar.” 

We denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg.

Elektro is de toekomst

 

“Vroeger was ik al geïnteresseerd in techniek. Destijds zat er volgens mijn ouders toekomst in de techniek, dat is in de hedendaagse tijd nog belangrijker geworden. Zo ben ik op jonge leeftijd begonnen met werken in de industriebouw omdat ik zo snel mogelijk aan slag wilde. Daarna doorgeleerd en doorgegroeid tot assetmanager bij een grote gemeente.”