Niet voor verrassingen komen te staan. Het kan. Altijd.

iStock 10

Brandveiligheid - De mens Centraal

DIA Groep stelt bij haar adviezen de veiligheid van mensen centraal. Of zij zich nu bevinden in een gebouw of woning; brandveiligheid draait om mensen. Veiligheid, veilige vluchtroutes allemaal zaken die iedereen van groot belang vindt. Daarnaast spelen ook een aantal immateriële zaken als we kijken naar bijvoorbeeld het voortbestaan van een bedrijf, proces voortgang binnen een bedrijf en risico verlaging als gemene deler voor zowel mens als bedrijf.

Second opinion nodig?

Zekerheid

U wilt zekerheid als het gaat om brandveiligheid. U verwacht van DIA Groep technische oplossingen die u zekerheid bieden als het gaat om het creëren van een brandveilige woon- en werkomgeving. Slimme, duurzame ideeën die voldoen aan de randvoorwaarden voor een optimaal veiligheidsbeleid. Randvoorwaarden die in Nederland ook zijn vastgelegd in het Bouwbesluit 2012. Het voorkomen van brand, een brandveilige inrichting, aankleding en regels voor de opslag van brandgevaarlijke en brandbare stoffen, het op tijd kunnen opmerken van brand met brandmeldinstallaties en rookmelders en het beheersbaar blijven van een brand.

Integraal brandveiligheidadvies

DIA Groep, een bedrijf dat door haar omvang en korte communicatielijnen snel kan schakelen, heeft experts klaar staan om onze klanten met adequaat advies te bedienen en altijd haar devies “Eerst Denken- Dan Doen” ook in deze servicelijn toepast. Goede oplossingen die ook kostenefficiënt zijn en waarbij wij gebruik maken van duurzame oplossingen die passen in de tijdsgeest van nu.Wij verzorgen de brandbeveiliging voor o.a. cultureel-, zorg-, hotel-, onderwijs-, en industrieel vastgoed. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor brandveiligheidadvies bij gestapelde woningbouw en kantoorhuisvesting. Onafhankelijk integraal advies voor nieuwbouw projecten, renovatie en monumentale panden.

U verwacht van DIA Groep een Uitgangspunten Document (UPD) of ook wel een Programma van Eisen genoemd, dat de bij u passende adviezen geeft in een handzame layout, to the point en met aandacht voor kosten efficiëntie. Brandveiligheid voorop, Zekerheid behaald.

Wat kunnen wij voor uw vraagstuk betekenen?

Neem contact met ons op.

Stel een vraag

Wil je dat we je terugbellen of heb je een vraag?
Laat dan je gegevens achter.

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je interesse.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Offerte aanvragen

Hier zijn wij ook in gespecialiseerd

installatie-adviesexploitatie-advies

Dankzij ons advies in alle hoeken en kieren frisse lucht

Trots op
onze projecten

Leidsche Rijn College
Utrecht

220066

‘Voor mij geldt: hoe complexer, hoe leuker ik het vind’

Bas vertelt Over
werken bij DIA
Bas