VDL 1114 sml wide

Martijn Krul

Senior Adviseur

Samen maken we elkaar beter

"In 2014 ben ik in contact gekomen met Roy de Bruijn en na een goed gesprek, heb ik besloten om de overstap te maken. Ik had meer dan 17 jaar bij adviesbureaus en drie jaar bij een installateur gewerkt en was op zoek naar meer vrijheid en uitdaging. We zagen kansen om het anders te doen: er is altijd ruimte voor dwarsdenkers. Samen hebben we aan de wieg gestaan van DIA Groep. We zijn klein begonnen, maar zagen goede groeimogelijkheden voor adviseurs met lef en innovatieve ideeën. Ook wilden we anders omgaan met werk door werkgeluk voorop te zetten. Meer vrijheid en zelfstandigheid. Op basis van vertrouwen professionals zelf laten werken aan hun targets."


Gezin op één

"Als ik vrij wil nemen, dan neem ik vrij. Dat kan bij DIA Groep. Voor mij geldt: gezin op één, werk op twee en voetbal op drie. Ik geef training aan een JO-17 voetbalteam. Dit is ontspanning voor me en dan ben ik niet bereikbaar. Verder BBQ ik graag of het nu zomer of winter is, maakt mij niet uit."

 

Duurzame toekomst

"Ik heb een mooi pad doorlopen van lts, mts naar hts. Installatietechniek is een mooi vak. Het wordt steeds belangrijker vanwege het maatschappelijk belang van energiebesparing en een duurzame toekomst. Ik vind het elke keer weer super om alle eisen en wensen te vertalen naar een goed werkend en duurzaam installatieconcept. Daarbij heb ik soms boeiende discussies met opdrachtgevers en architecten over vorm, functie en kosten."

Samen maken we DIA Groep groter en samen maken we elkaar beter.

Ambities

"Ik raak gemotiveerd door grote projecten met gebouwen van 20.000 m2 of groter. Of ik nog een ambitie heb? Ja, ik zou graag het integrale ontwerp willen de installaties van een torenflat van één km hoog. Dat lijkt me geweldig. Als adviseur heb je veel vrijheid in je ontwerp en dat ligt me wel. Met onzichtbare techniek kun je een grote impact maken hoe mensen in een gebouw wonen, leven en werken."

 

Duidelijk en eerlijk

"Tips voor beginnend adviseurs? Denk goed na en dan kun je het in één keer goed doen. Wees altijd duidelijk en eerlijk naar alle partijen. Durf ook nee te zeggen. En vraag tijdig om ondersteuning. Zoek de dialoog op en ga klankborden met je collega’s. Samen maken we DIA Groep groter en samen maken we elkaar beter.”